Algemene gegevens

Vissevasse ApS
Strandlodsvej 42b
2300 Kopenhagen S

VAT: 36 72 03 44
Mail: shop@vissevasse.dk
Telefoon: +45 71 99 23 23

Prijzen
Al onze prijzen zijn incl. de Deense BTW en in €.

Verzending
Wij sturen al onze posters in een verantwoordelijke verpakking. De postkaarten worden in een apart pakket verstuurd, zodat deze niet kunnen kreuken. Alle waren worden verstuurd met PostNord of GLS. Je kunt je bestelling ook bij ons afhalen op Strandlodsvej 42b, 2300 Kopenhagen S.

EU
Verzending in EU kan tussen de 2-5 werkdagen duren
Verzendkosten in EU vanaf 5 €
Gratis verzending in EU bij aankoop boven 75 € 

Rest van de wereld
Verzending buiten de EU kan tussen de 2-5 werkdagen duren
Verzendkosten naar de rest van de wereld is 14 €
Als er belasting over het pakket betaalt worden is deze voor rekening van de ontvanger.


BETALING
Wij accepteren betalingen met Dankort, Mastercard, VISA, JCB, Maestro, VISA Electron, Mobile Pay en PayPal. Je betaling wordt pas van je rekening getrokken, als de waren zijn verstuurd.

Als je met PayPal betaalt, ben je niet beschermt voor de oppositie regeling. Lees meer over de voorwaarden op PayPals website.

ANNULERINGSRECHT
EXCHANGE CHRISTMAS GIFTS UNTIL 31ST OF JAN. 2021

Je hebt 30 dagen annuleringsrecht bij ons. Dit betekent dat je je bestelling 30 dagen na ontvangst nog steeds kunt annuleren bij ons. Dit geldt ook voor een cadeaubon.

Als je je aankoop bij ons wil annuleren, moet je het volgende doen:

  1. Laat ons weten dat je de aankoop wil annuleren. Doe dit door ons te mailen op shop@vissevasse.dk
  2. Print en vul het retourformulier in en stuur dit samen met het product dat je hebt gekocht. Het retourformulier vind je ook hier. Het retourformulier kun je ook bij je bestelling vinden bij ontvangst.
  3. Stuur het pakket binnen 14 dagen nadat je ons hebt gemaild terug.
  4. De kosten voor het terugsturen zijn voor ons. Maar wel alleen als je het retourformulier gebruikt. Je kunt ook contact met ons opnemen voor het retourformulier. Als je slechts een deel van je bestelling wil terugsturen zijn de kosten van het terugsturen voor jou.

Het postadres van ViSSEVASSE is, Strandlodsvej 42b, 2300 Kopenhagen S, Denemarken.

Als je vragen mocht hebben, kun je ons altijd mailen op shop@vissevasse.dk of bellen op +45 71 99 23 23.

GARANTIE
Als je een verkeerd of een stuk product hebt ontvangen willen we je vriendelijk verzoeken, contact op te nemen op shop@vissevasse.dkof bel ons op +45 71 99 23 23.

Als klant van ons heb je 2 jaar annuleringsrecht. Dit betekent dat als er iets ontbreekt aan het product of anders is omschreven op het moment dat het product is gekocht, dat je een mogelijkheid hebt om bij ons een klacht in te dienen. Als je annulering gegrond is, betekent dit dat het product gerepareerd, geruild kan worden of (een deel van een) geld terug wordt gegeven. Alles afhankelijk van de situatie.

Je moet je annulering binnen een redelijke tijd bij ons aangeven, wanneer je een fout ontdekt. Als je je annulering van de aankoop binnen 2 maanden aangeeft wordt deze altijd geaccepteerd.

Als je annulering wordt geaccepteerd, betalen wij de redelijke verzendkosten.

Neem contact op met shop@vissevasse.dkvoor een retourformulier. Een product moet op een verantwoordelijke manier worden teruggestuurd.

Als je een B2B klant bent en wil je een bestelling annuleren, willen we je vragen om contact op te nemen met salg@vissevasse.dk