FAQ

Ik heb mijn poster nog niet ontvangen?
Je bestelling wordt verstuurd met Post Danmark of GLS binnen 1-2 dagen en je ontvangt een tracking nummer, zodat je je bestelling kunt tracken. Als je niet thuis bent wordt je pakketje afgeleverd bij het lokale postkantoor of pakketshop. Als je vragen mocht hebben, kun je ons altijd mailen op shop@vissevasse.dk.

Kan ik mijn bestelling bij jullie op kantoor ophalen?
Je bent altijd welkom om je bestelling bij ons op te halen. Kies dan ‘afhalen op Strandlodsvej 42b, 2300 Kopenhagen S’ als verzendingsmethode wanneer je de bestelling plaatst. Je krijgt van ons een bericht de dag voordat de bestelling kan worden opgehaald. Je bestelling kan worden afgehaald op werkdagen tussen 09.00  15.00.

Wat moet ik doen, als een product beschadigt is of als ik een verkeerd product heb ontvangen?
Jammer genoeg kan het gebeuren dat we een verkeerd pakket sturen of dat door de transport van het product deze komt te beschadigen. Mocht je dit ervaren, neem dan direct contact met ons op email adres shop@vissevasse.dk

Kan ik mijn bestelling annuleren als ik er spijt van heb?
Ja, dat is mogelijk. Stuur een mail naar shop@vissevasse.dk, dan vinden we een oplossing. Laat ons je bestelling en factuur nummer weten en of je je geld terug of liever een ander product wilt. Print en vul het retourformulier in en stuur het product terug. Het retourformulier kun je hier terugvinden. 

Ik heb de ontvangstbevestiging niet ontvangen
Het komt vaak voor dat het mailadres, dat is gebruikt in verbinding met de aankoop verkeerd is of dat de bevestiging in je junk mail is beland. Als je contact met ons opneemt op shop@vissevasse.dk, zorgen wij ervoor dat je deze spoedig ontvangt.

Wanneer wordt het geld van mijn rekening getrokken?
Het geld wordt pas van je rekening afgetrokken als je bestelling of pakket klaar is voor verzending. Als je betaalt met een creditkaart kunnen wij niet een groter bedrag van je rekening trekken dan de begrenzing die jij op je kaart hebt gezet.

Kun je met een EAN nummer betalen?
Ja dat is geen probleem. Als je een bedrijf bent en wenst te betalen via een EAN nummer, willen wij je vragen om contact te zoeken met salg@vissevasse.dkmet het verzoek. Dan reageren wij hier op.

Lijsten jullie de posters in?
Ja, als je een poster en een lijst in hetzelfde formaat bij ons koopt, lijsten wij de poster in.

Waarom gebruiken jullie plexiglas in de lijsten en hoe maak ik dit schoon?
De posters lijsten wij in, in een lijst met 2mm reflexvrij plexiglas van hoge kwaliteit.

Reflexvrij plexiglas heeft namelijk de goede eigenschap, dat het licht van lampen en ramen er niet doorheen schijnt. Op deze manier worden de posters niet aangetast door UV-straling. Plexiglas verslechtert van kwaliteit als je dit met sterke schoonmaakmiddelen wast. Daarom willen wij aanraden dat je de lijst schoonmaakt met een vochtige doek. Plexiglas is ook nog eens erg sterk en daarom gaat het niet zo snel stuk als normaal glas. Op deze manier zijn wij er dus ook zekerder van dat je poster onbeschadigt bij jou aankomt en gemakkelijk opgehangen kan worden op bijvoorbeeld een kinderkamer.

Hebben jullie een eigen winkel?
Nee, wij hebben niet onze eigen winkel, maar we hebben wel handelaren in Denemarken en online waar wij mee samenwerken die onze producten verkopen. Je kunt hier de hele lijst met handelaren vinden.

Waarom ontbreken er soms letters in de titels?
Dit is heel bewust. Van sommige steden ontbreekt één of meerdere letters. Bijvoorbeeld BORNHOLM is BRNHLM en RANDERS is RNDRS geworden.

Dit is een deels gedaan om er een gimmick van te maken en deels vanuit hoe het er grafisch beter uitziet. We hebben wel de duidelijke regel, dat je altijd moet kunnen begrijpen om welke stad het zou moeten gaan. Daarom heeft Aalborg de dubbel A behouden en is Ribe niet geschreven als RB.
Kun je je eigen poster laten maken?

Helaas hebben wij niet de mogelijkheid om individuele wensen op te volgen. Maar we hebben wel een officiële wensenlijst waar je jouw wens voor een nieuwe poster zou kunnen opschrijven. Deze lijst bekijken we regelmatig om te kijken wat er op staat. De lijst vind je hier.

De eerste stadsposter
Onze eerste poster, de Langebro poster, werd ontworpen in februari 2013. De poster zette de toon voor de komende collecties en is verweven met het DNA van ViSSEVASSE. Met zachte tinten in een stoer jasje, is de poster de grondlegger van de ViSSEVASSE posters.

Copyright
ViSSEVASSE heeft copyright op alle posters en producten in haar assortiment. De designs mogen niet gekopieerd worden. Bij misbruik zijn wij genoodzaakt om hier een melding van te maken.

Kreeg je geen antwoord op je vragen, ben je van harte welkom om je vraag naar ons te mailen op shop@vissevasse.dk