Gegevensverwerking

Website-eigenaar en contactinformatie
Deze website wordt aangedreven door en is eigendom van:

VISSEVASSE APS
STRANDLODSVEJ 42 B

2300 COPENHAGEN S
phone +45 7199 2323

E-mail: SHOP@VISSEVASSE.DK

Persoonlijke data politiek

Als je op ViSSEVASSEs website winkelt, vragen we je om je gegevens om zo de bestelling te kunnen plaatsen. We vragen om de volgende gegevens:

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Bankkaartgegevens
Afleveradres

Wij maken gebruik van SSL (secure socket layer) i.v.m. het overmaken van ale informatie. Voor alle zekerheid behouden wij niet je betalingsgegevens in onze database en wij doen dit uit veiligheidsoverwegingen.

Waar gebruiken we je gegevens voor?


Wie heeft toegang tot je gegevens?
Om je bestelling toe te sturen, delen wij jouw adresgegevens met onze koerier.

Andere organisaties:
Wij maken gebruik van een derde partij die de gegevens van de behandelde bestelling bewaart en doorvoert om ons zo te houden aan de wet. Deze gegevens mogen niet gebruikt worden voor eigen doeleinden.

Je hebt altijd het recht om te vragen welke informatie die wij van jou hebben. Als je gegevens niet volledig, niet meer relevant of verkeerd zijn, heb je het recht om deze aan te passen of zelfs te verwijderen. Deze rechten staan in de Deense ‘Persondataloven’.Mocht je in verband met bovenstaande vragen hebben, kun je ons mailen op shop@vissevasse.dk

Door de Deense ‘bogføringsloven’ (the Danish Bookkeeping Act), zijn we genoodzaakt om de aankoopdata vijf jaar te bewaren.