Over de posters

DE EERSTE STADSPOSTER
Langebro werd in februari 2013 getekend. Deze poster is de grondlegger geweest van het DNA van onze stijl in stadsmotieven met de zachte kleuren.

MOTIEVEN & FORMATEN
In de websshop vind je een ruim assortiment aan ViSSEVASSE posters. Veel van deze posters zijn gemaakt in 4 formaten 30 x 40 cm, 50 x 70 en 70 x 100 cm. Een postkaart is verkrijgbaar in het formaat A5. 

KWALITEIT EN DRUK
ViSSEVASSE wilt graag miieubewust zijn en daarom worden al onze kaarten en posters sinds 2018 gedrukt p Zweeds FSC® gecertificeerd papier in Denemarken. Het papier is gecoat, wat betekent dat een dunne laag is aangebracht die het afdrukbeeld benadrukt. Deze matte laag zorgt ervoor dat het papier niet reflecteert en dat de kleuren mooi blijven en de douce look behoudt. Het papier behoudt ook nog eens een lange tijd de hoogstaande kwaliteit. Geen enkel papiersoort is zijn geheel bestendig tegen directe zonnestralen, dus daar moet je wel rekening mee houden. De posters zijn 170 gram MultiArt Matt en de kaarten 350 gram Slik Matt. Het FSC-merk geeft je de garantie dat je bij ons een product kunt kopen met een gerust hart, aangezien dat er in een FSCbos niet meer bomen worden gekapt, dat het bos nodig heeft om te reproduceren.

OVER DE LIJSTEN MET PLEXIGLAS
De posterlijsten hebben een 2mm reflexvrij plexiglas van hoogstaande kwaliteit. Reflex vrij plexiglas heeft namelijk als goede eigenschap dat het licht van lampen van ramen niet door het glas heen schijnt. De UV-stralen van de zon kunnen zelfs niet door dit glas komen. Plexiglas is gevoelig voor sterke schoonmaakmiddelen en daarom willen wij aanraden om het glas schoon te maken met een vochtige doek. Plexiglas gaat niet zo snel stuk als normaal glas, daarom is het makkelijker te transporteren en bij jou thuis afleveren. Je kunt je poster dan ook gemakkelijk verplaatsen en op een andere plek in je huis hangen als je dat wil.

MAAR ER ONTBREKEN EEN AANTAL LETTERS OP DE STADSPOSTERS….?
Ja dat is zo. En dat i heel bewust zo gedaan. Er zijn stadsnamen waarbij een klinker of zelfs 2 klinkers ontbreekt. Of zelfs helemaal geen klinkers. Zoals bijvoorbeeld BORNHOLM is op onze posters BRNHLM en RANDERS RANDRS. Het is deels gedaan als gimmick en uit grafisch visueel oogpunt.

Maar we proberen wel altijd duidelijk te laten zien over welke stad wij het hebben. Daarom behoudt AALBORG bijvoorbeeld de dubble A en wordt RIBE niet als RB geschreven.

WELK MOTIEF ZOU JIJ GRAAG WILLEN HEBBEN?
Is je lievelingsstad nog niet gemaakt, kun je dit altijd aangeven op onze wenslijst die je op onze Facebook kunt vinden. Wij bekijken alle wensen zorgvuldig. Je kunt ook een like geven als het motief dat jij wil al op de wensenlijst staat. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste posters die wij toevoegen aan ons assortiment. Ga hier direct naar de wensenlijst. Alvast bedankt voor je input.

COPYRIGHT
ViSSEVASSE heeft copyright op alle posters en producten in het assortiment. De posters mogen niet gekopieerd worden. Wij letten erop dat onze producten niet gekopieerd worden en bij misbruik zullen wij dit meteen aanmelden.