Over Vee Speers

Wij zijn blij dat wij dat wij een samenwerking met de Australische fotograaf Vee Speers, die internationaal bekend staat om haar fotokunst die zij tentoonstelt over de hele wereld.  Wij zijn een samenwerking aangegaan met Vee Speers, omdat wij zelf het universum van haar verontrustend maar tergelijkertijd ook zo mooi vonden. Ook al is Vee Speers een Australische, haar stijl was simpel net als de scandinavische stijl en daarom past haar stijl goed bij onze posters.

Wie is Vee Speers?
Vee Speers (geboren 1962) is geboren in Australi
ë. Zij woont tegenwoordig in Parijs en heeft tentoonstellingen over de hele wereld. Ze krijgt veel aandacht van internationale magazines en kranten, zoals bijvoorbeeld het Franse Images Magazine, The Sunday Times en Elle Decoration. Wij verkopen vier fotocollecties van Vee Speers

De samenwerking betekent dat wij vier fotocollecties van Vee Speers verkopen : ”The Birthday Party”, ”Thirteen”, ""BOTANICA"" en ""BULLETPROOF"

In de collectie The Birthday Party heeft Vee Speers een aantal kinderen geportreteerd op een verjaardagsfeest. De foto´s zijn genomen op ooghoogte van de kinderen, waardoor je wordt meegenomen in hun wereld. Een wereld, met tegenstrijdige gevoelens tussen fantasie en werkelijkheid.

De collectie Thirteen vertelt het verhaal van een meisje die verandert in een jonge vrouw. Vee Speers fotografeerde namelijk haar jonge dochter in haar dertiende levensjaar en hier kwam de fotocollectie Thirteen uit voort.

In de collectie BOTANICA fotografeert Vee Speers bloemen alsof ze een foto maakt van een persoon en op deze manier krijgen de bloemen een eigen persoonlijkheid. Deze botanische  collectie symboliseert een ogenblik van stilte in een complexe wereld waar alles in een razend tempo gaat.

Wij houden ervan hoe de bloemen ons een kijkje geven in de botanische wereld, een wereld vol met leven.

In de collectie BULLETPROOF heeft Vee Speers verschillende jonge mensen geportreerd. Ze heeft gekozen voor kleding die hun persoonlijkheid uitstralen en klaar maken voor de strijd. Voor de buitenwereld en hun eigen demonen en gevoelens.