VIDEOS

Brand video 
Wie is ViSSEVASSE? Waar houden ze van? Wie zit er in het team achter ViSSEVASSE? Ga snel kijken naar onze nieuwe brandvideo en kom er snel achter. Neem een kijkje achter de schermen. Er is namelijk gefilmd bij ons op kantoor, in onze showroom en ons magazijn. 

Hoe maak je een posterwand?
Hoe maak je een posterwand? In deze video krijg je een eenvoudige uitleg over hoe je het beste een posterwand kunt ontwerpen en ophangen bij jouw thuis. Bekijk hier de nieuwste ViSSEVASSE posters.

Speelkaarten
Met een set speelkaarten kun je uren plezier hebben. Speel een spelletje ‘patience’ alleen of daag je vrienden uit met een ander kaartspel. Bekijk hier de ViSSEVASSE speelkaarten.

Memory spel 
Een memory spel is leuk voor kinderen en volwassenen. Je geheugen wordt flink op de proef gesteld, als je de 54 paren met bekende grafische ontwerpen moet vinden. Vind hier het ViSSEVASSE memory spel.

Memory spel - op de achterkant
Als je klaar bent met een spelletje memory, kun je de grafische kant gebruiken om mooie geometrische figuren te maken. Er zijn oneindig veel combinaties, rechte en schuine, dus je fantasie bepaalt de grens. Hier vind je het ViSSEVASSE Memory spel.

Sabina’s wereld - Bruiloft
Bekijk hoe Sabina’s wereld onze sterke en milieuvriendelijke inpakpapier, EVERWRAP, gebruikt als mooie versiering op tafel tijdens een bruiloft of voor een ander feest. Hier vind je EVERWRAP.